Resultaten voor afbeelding met tekst maken

afbeelding met tekst maken
Zelf afbeeldingen met tekst maken voor blogs social media Writeaholic.
Op plek nummer drie staat voor mij PicMonkey. Vooral wanneer je een mooie foto hebt om als basis te gebruiken voor je afbeelding met tekst, is PicMonkey uitermate geschikt. De tool biedt alle mogelijkheden om je afbeelding te bewerken, lichter te maken, donkerder, scherper etc.
SEO teksten
Tekst en afbeeldingen combineren Haal meer uit Microsoft Office.
In een eerder artikel kun je meer lezen over het opmaken van afbeeldingen. Ik gaf al eerder aan dat er vele alternatieven zijn om tekst over een afbeelding te zetten. Het is ondoenlijk om hier alle alternatieven te vermelden. Ik richt me daarom even op BeFunky. Dat is een handige website waar je gratis en eenvoudig allerlei afbeeldingen kunt maken. Eerst ga je naar www.befunky.com. In dit geval kies je voor het gedeelte Designer. In de linkerbalk kun je kiezen wat je wilt doen. Je kunt uit allerlei sjablonen kiezen, maar bijvoorbeeld ook een leeg sjabloon zoals Blank Templates, Social media, Facebook Graphic voor een afbeelding op Facebook. Je laadt je eigen afbeeldingen in, voegt teksten toe en slaat deze op. Naast het onderdeel Designer heb je de opties Photo Editor en Collage Maker. Met de gratis versie heb je al veel mogelijkheden, wil je meer bekijk dan de mogelijkheden van een betaald account.
Geld lenen zonder bank
Animaatjes.nl.
Met de tekst generator kun je tekst omzetten in een plaatje. Zo kun je bijvoorbeeld je naam omzetten in een glitterplaatje. Hoe werkt de tekst generator.: Geef een tekst op die op het plaatje moet komen te staan. Selecteer een lettertype door op een letter A te klikken. Klik op de button: Plaatje maken.
lening op afbetaling
50 tools om fantastische afbeeldingen te maken.
Pablo, de quote maker van Buffer. Je kunt een eigen afbeelding uploaden of kiezen uit een van de beelden van Pablo. Vervolgens kies je een voorgestelde tekst, of wijzig je eenvoudig de tekst naar eigen wens, voeg je logo toe en kies het formaat. Geweldige tool als je snel Social Media quotes wilt maken. Soms wil je het beeld net dat beetje extra geven, waardoor hij direct opvalt in de tijdlijn van je volgers. Kijk dan eens naar deze sites. Samen met een mooi bericht levert dit vast een hoop reacties op.
boeking
3 super apps voor quotes of afbeeldingen met tekst Booest. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Pinterest. Twitter. YouTube.
Niet meer pielen met photoshop als je dat programma al hebt, paint of andere online programmas. Met WordSwag ben je in 3 minuten klaar met een mooie afbeelding met achtergrond. Je kunt met WordSwag meteen op Instagram formaat een leuke foto met mooi uitziende tekst maken.
Super eenvoudig quotes maken voor social media WPjournalist.
Verschillende lettertypes, kleuren, achtergronden, noem maar op. Heel uitgebreid en heel simpel, omdat je met een next en previous knop een nieuw design krijgt. Makkelijker kan het niet. Een relatief nieuwe quotes maker is Recite.com, waarmee je snel een quote kunt maken. Je hebt verschillende templates waar je uit kunt kiezen. Je zet je quote erin en vervolgens maakt Recite de quote aan. Tot slot kun je de afbeelding van de quote downloaden, of mailen naar de verschillende social media kanalen, zoals Facebook of Pinterest.
Tekst-naar-afbeelding.
Keuze lettertype en lettergrootte. Tekst in eigen afbeelding kunnen verwerken bijv. voor het maken van een watermerk. Keuze van het formaat van de afbeelding. Weet jij nog een leuke toevoeging? Laat het weten via tips@datkanikzelf.nl. Voer uw zoekwoorden in. Zoekformulier verzenden Zoeken. Beste van DatKanIkZelf.nl. Een e-mailadres maken Vacatures zoeken op het Internet MSN emoticons exporteren Verjaardagskaartje versturen Online boeken bestellen Eigen domein registreren Visitekaartjes maken Eigen parfumhandel starten Anoniem telefoonnummer aanvragen Educatie over diamanten Eigen choreografie maken Je eigen recensie schrijven Gitaarles voor beginners Verdien geld met je blog of website Een beginnersgitaar kopen Gezond eten en afvallen Overtuigende sollicitatiebrief schrijven Synchroniseer je email met je iPhone of Android Maak een persoonlijk huwelijkscadeau.
Online OCR: afbeelding met tekst omzetten naar tekst Antoine van Dinter: Frans en ICT.
13 oktober 2009 antoinevandinter1975 Een reactie plaatsen. Heeft u geen scanner bij de hand, maar zou u graag een afbeelding met tekst omzetten naar alleen tekst, dan kunt u gebruik maken van onlineocr.net Behalve bij plaatjes werkt het ook met PDF bestanden.

Contacteer ons