Resultaten voor wat betekent ad hoc

wat betekent ad hoc
Ad hoc 12 definities Encyclo.
Ad hoc geeft aan dat iets specifiek voor een bepaalde situatie of omstandigheid is. Het komt uit het Latijn en betekent letterlijk: voor hier. Meestal wordt ad hoc gebruikt voor een oplossing voor een specifiek probleem, het is dus geen algemene oplossing.
creme
Wat betekent ad hoc? WatBetekentHet.nl.
Wat Betekent ad hoc? De betekenis van ad hoc is.: ad hoc, Latijn, voor deze zaak, hiertoe, een ad hoc beslissing, beslissing die slechts voor één bep. geval geldt, commissie ad hoc, voor een bepaalde zaak benoemde commissie. Lat, voor een specifiek doel.
creme
ad-hocbeslissing ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Voor wat de bestaffing van het politiek apparaat betreft, zouden een charismatische, sterk sturende burgemeester, een college met voldoende teamgeest en voldoende zin voor professionele beleidsvorming in plaats van weinig" onderbouwde ad-hocbeslissingen" en persoonlijke" cultusvorming" stimulerend werken. De gepensioneerde elftalleider Wijnand Vermeulen trok alvast zijn lange regenjas van het type Louis van Gaal aan. Het bleek op het laatste moment onnodig omdat Luc Nijholt te elfder ure werd opgespoord. Maar omdat het elftal van de Zaankanter donderdag met 28 minuten te spelen eveneens kampioen kan worden, ging er gelijk een verzoek naar de KNVB met de vraag om uitstel voor dat halfuurtje. Hoofdschuddend werd het hele gebeuren door het Alkmaarse personeel gadegeslagen. Het waren voor insiders bekende taferelen. Wij" moeten nu ad hoc beslissingen nemen, zei voorzitter/directeur Dirk Scheringa, die gelukkig wel slagvaardig handelde met het losweken van Henk van Stee.
wat betekent marketing
Ad hoc wat is de betekenis en definitie.
Ad hoc wat is de betekenis definitie. Ad hoc geeft aan dat iets specifiek voor een bepaalde situatie of omstandigheid is. Het komt uit het Latijn en betekent letterlijk: voor hier. Meestal wordt ad hoc gebruikt voor een oplossing voor een specifiek probleem, het is dus geen algemene oplossing.
creme
Betekenis Ad hoc.
Betekenis Ad hoc. Wat betekent Ad hoc? Hieronder vind je 11 betekenissen van het woord Ad hoc. Je kunt ook zelf een definitie van Ad hoc toevoegen. Ad hoc komt van de Latijnse uitdrukking ad" hoc, voor op deze plek, plaats letterlijk: voor hier.
ad hoc ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Het is sterk ad hoc en incidenteel georganiseerd momenteel. Maar we moeten goed beseffen dat het alternatief de universele markt is, die niet enkel speculatief uitvalt wat tot daar aan toe is maar die ook aleatoir en ad hoc moet zijn.
Ad hoc Wikipedia.
Wanneer iets ad hoc is, betekent het dat het specifiek voor een geval of een situatie is. Het komt van de Latijnse uitdrukking ad" hoc, voor op deze plek, plaats letterlijk: voor hier. De uitdrukking wordt gebruikt voor eenmalige oplossingen, die niet als regel worden beschouwd.
Wat betekent Ad hoc opdracht? Definities en afkortingen geleverd door Computerwoorden.nl.
Ad hoc opdracht. Een ad hoc aanvraag voor het uitvoeren van een productierun, het maken van een overzicht, het installeren van een nieuw softwarepakket, etc. binnen de kaders van de overeengekomen dienstverlening. Voeg toe aan lijst Print dit woord Selectie naar lijst Directe link naar Ad" hoc opdracht."

Contacteer ons